Top Guidelines Of ψυχικη οδυνη
Top Guidelines Of ψυχικη οδυνη
Blog Article
Τροχαίο με πατίνι και δίκυκλο στη Λάρισα – Στο νοσοκομείο ένας τραυματίας
Αλλάζει η ηγεσία του Αρείου Πάγου- Η επετηρίδα, οι επιλογές της κυβέρνησης και η ψήφος των δικαστών
Νεστάνη Αρκαδίας: Τα λύματα αντί στην κεντρική αποχέτευση περνούν μέσα από το χωριό
Πρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς – Δεμένα τα πλοία
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αυξηθούν τα ατυχήματα στους δρόμους, με αρκετούς από τους εμπλεκόμενους να μην έχουν ασφαλισμένο το όχημά τους.
Σε οποιοδήποτε σημείο, κατά τη διατήρηση ή επεξεργασία των δεδομένων σας, διατηρείτε τα παρακάτω δικαιώματα, ενώ μπορείτε να υποβάλλετε και τα ανάλογα αιτήματα:
Πέρα από την συνεχή επαφή θα έχετε μαζί του, μπορεί να έρθει και ο ίδιος στον τόπο του ατυχήματος για να προασπίσει καλύτερα τα δικά μας συμφέροντα.
Επιπλέον, ευθυγραμμίζουμε τη διατήρηση των δεδομένων σας με πιθανές διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από την άσκηση των δικαιωμάτων προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.
Ποιος φταίει στο τρακάρισμα; Ο οδηγός, ο δρόμος, ή το αυτοκίνητο;
Φροντιστήρια Εξετάσεις δικαστικών λειτουργών Εξετάσεις δικαστικών υπαλλήλων Εξετάσεις συμβολαιογράφων Εξετάσεις νομικού συμβουλίου του κράτους Κατατακτήριες Εξετάσεις ΕΣΔΔΑ Εξετάσεις Διαχειριστών Αφερεγγυότητας Εξετάσεις Ασκούμενων & Επάρκειας Συνθέσεις Φοιτητών Νομικής Δείτε όλα τα Φροντιστήρια
Φραγκίσκος και Βενέδικτος: Η σύγκρουση δύο here κόσμων και ο ρόλος μιας επιστολής
Πρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς - Δεμένα τα πλοία
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να καλέσουμε την αστυνομία για να έρθει το περιπολικό και να καταγράψει το γεγονός.
Το δικαστήριο της ουσίας, αφού δεχθεί ότι συνεπεία αδικοπραξίας προκλήθηκε σε κάποιο πρόσωπο ηθική βλάβη ή ψυχική οδύνη, καθορίζει στη συνέχεια το ύψος της οφειλόμενης γι` αυτήν χρηματικής ικανοποίησης, με βάση τους κανόνες της κοινής πείρας και της λογικής, λαμβάνοντας ιδίως υπόψη το είδος της προσβολής, την έκταση της βλάβης, τις συνθήκες τέλεσης της αδικοπραξίας, τη βαρύτητα του πταίσματος του υποχρέου, το τυχόν συντρέχον πταίσμα του δικαιούχου και την οικονομική και κοινωνική κατάσταση των μερών. Συνεπώς ο προσδιορισμός του ποσού της εύλογης χρηματικής ικανοποίησης επαφίεται στην ελεύθερη εκτίμηση του δικαστηρίου της ουσίας. Η σχετική κρίση του δικαστηρίου της ουσίας, κατά μία μεν άποψη, που είναι η κρατούσα στη νομολογία, δεν υπόκειται στον έλεγχο του Αρείου Πάγου, αφού σχηματίζεται ύστερα από την εκτίμηση πραγματικών γεγονότων χωρίς υπαγωγή σε νομική έννοια, οπότε και δεν μπορεί να νοηθεί εσφαλμένη εφαρμογή του νόμου, είτε ευθέως είτε εκ πλαγίου.